fbpx
Få et uforpligtende tilbud nu! Klik her
Få et uforpligtende tilbud nu! Ring 53 53 51 51 eller bliv ringet op

URIMAT® EcoVideo

URIMAT® EcoVideo

URIMAT® EcoVideo

Vandfri urinal med Video-LED reklame display

Urinalet er fremstillet af den mest holdbare og højteknologiske plastik (polykarbonat) der er til rådighed på markedet. Den unikke måde polykarbonaten sprøjtestøbes på, gør urinalet ekstremt stærkt og sikkert imod hærværk.

Ekstremt let i vægt: URIMAT® polykarbonat urinaler vejer kun 4.2 kg hvilket sikrer en nem og effektiv installering. konkurrerende produkter i porcelæn er tunge og svære at håndtere.

Høj hygiejne: Den specielle overflade på polykarbonaten reducerer rester af urin på overfladen. Da overfladen ikke er porøs forhindres udviklingen af bakterier og ildelugt.

Levende billeder (LCD video display): ECOvideo giver høj opløselige billeder via den indbyggede LCD-skærm på 7”. Dette er uden tvivl fremtidens markedsføring.

Produkt Information: 
Art. No. 16.971, Farve: Hvid, 

Vægt: 5.5 Kg

Dokumenter: Profilbrochure | Installation| Datablad

Kontakt os for pris og løsning
Varenummer (SKU): 708 Varekategorier: , , ,
0000

På et område hvor andre er passive, er URIMAT® en producent som sætter nye trends og standarder inden for vandfrie urinaler. Vandfrie urinaler produceret af schweiziske URIMAT®, har stor verdensomspændende anerkendelse, og bidrager til markant forbedret hygiejne og store vandbesparelser til tusindvis af toiletter i hele verden. URIMATS® innovative teknologi giver tillid til kunden, og med de meget positive økonomiske løsninger er det en god investering. Ved at vælge URIMAT® bidrager du med at redde millioner af liter rent frisk drikkevand. Ferskvand er en værdifuld ressource, og mange steder er det en mangelvare. Hvorfor skylle urin ud med rent frisk drikkevand?

URIMATS® kompromisløse kvalitetskontrol og førende teknologi garanterer holdbare produkter med vedvarende lugtfri, hygiejnisk og økologisk drift.

Som alle andre ECO modeller, er ecovideo urinalet lavet af den samme holdbare og højteknologiske polykarbonat.

Et integreret reklame display tilbyder en helt unik reklame. På skærmen, som er på 7”, kører der løbende reklamer eller budskaber. Herved kommer man i kontakt med en helt specifik og kønsbestemt målgruppe. Dette er uden tvivl fremtidens markedsføring.

URIMATS® Bio-Aktive MB ActiveTrap indsamler urin og kanaliserer det ind i afløbsrøret uden brug af rent frisk drikkevand, mens den på samme tid forsegler enhver lugtgene fra afløbet.

Efter den Bio-Aktive MB-ActiveCube er opløst, kommer den røde overflade under det transparente dæksel til syne, hvilket visuelt illustrerer at vandlåsen skal udskiftes.

Lad HOPE A/S stå for denne udskiftning og rengøring af urinalet. Kontakt os for gennemgang af netop dine forhold.