fbpx
Få et uforpligtende tilbud nu! Klik her
Få et uforpligtende tilbud nu! Ring 53 53 51 51 eller bliv ringet op

Enviro Solutions

Bio enzym produkter

Miljøvenlig rengøring uden kemi

ENVIRO SOLUTIONS® udvikler ved hjælp af ny teknologi, en overlegen linje af rengøringsløsninger som giver dig betydelig og relevant merværdi, når det drejer sig om ydeevne, sikkerhed, sundhed og miljømæssige fordele. Alle er dokumenterede fordele!

Bedre for miljøet

BIO Rengøringsmidler er bedre for miljøet og helbredet, end de traditionelle rengøringsmidler og lugt kontrol produkter, som indeholder kemikalier.

Bedre rengøring

BIO Rengøringsmidler bruger højt specialiserede mikroorganismer. Derved fjernes snavs og lugt som de traditionelle, kemiske rengøringsmidler ikke kan klare.

Langtidsvirkende

BIO Rengøringsmidler arbejder videre for dig, og virker derfor helt op til 80 timer efter påføring.

Bedre hygiejne

BIO Rengøringsmidler er med til at fortrænge ukendte og potentielt sygdomsfremkaldende bakterier ved hjælp af sunde mikroorganismer.

ES 100

BIO-AKTIV
LUGT ELIMINATOR

TIL TOILETTER
Speciel formel til at eliminere dårlig lugt på toiletter. Eliminerer den dårlige lugt fra urin og ekskrementer ved kilden og efterlader en frisk ren duft. Anvendes på regulær basis, eliminerer bakterie vækst og tilbagevenden af dårlige lugte.

ES 58

LUGTFJERNER

MED ENVIROCIDE LUGT ELIMINATOR
Indeholder Envirocide, en unik blanding af essentielle olier valgt til at absorbere, kombinere og neutralisere lugte. Gør de værste lugte, såsom, røg, urin, skrald, fæces og mug uidentificerbare. Maskerer ikke lugten, men fjerner den.

Serviceaftaler

Lad HOPE hjælpe dig med at vedligeholde dine toiletfaciliteter

Ingen kontorer, restauranter eller anden forretningsform kan være tjent med at have uhygiejniske toiletfaciliteter der kan skade kerneforretningen.
Med en HOPE serviceaftale, leveres et unikt koncept med en fast og tryg samarbejdsaftale.

Hør mere om vores BIO ENZYM PRODUKTER

Kontakt os og få et godt tilbud på fremtidens rengøringsmidler
eller se udvalget i vores webshop.