fbpx
Få et uforpligtende tilbud nu! Klik her
Få et uforpligtende tilbud nu! Ring 53 53 51 51 eller bliv ringet op

Referencer

Nogle af vores glade kunder

Vi leverer 100% tilfredshed

CPH – Copenhagen Airport

“Efter at have haft dårlige erfaringer med vandfri urinaler med spærrevæske fik vi i 2014 URIMAT urinaler fra HOPE på prøve. Da prøveperioden var ovre var der ingen tvivl om forskellen på urinalerne, for alle lugtgener var borte. Ud over dette blev der sparet hvad der svarer til ét års mandetimer, samt indkøb af enorme mængder spærrevæsker. Reaktionstiden fra HOPE var spektakulær, da de formåede at montere mere end 200 URIMAT urinaler i hele lufthavnen, på kun 10 uger.”

Lars Jørgensen
Technical Services
CPH – Copenhagen Airport

TopDanmark

“TopDanmark har skiftet samtlige papirdispensere ud med 227 URIMAT håndtørrere model FAVORIT og CHAMPION. Denne udskiftning har både være til gavn for økonomien og miljøet. Der blev årligt indkøbt 3,7 mio. papirhåndklæder, og udgiften på 400.000 kroner vil fremover blive sparet. Hertil bortfalder også arbejdet med håndtering på lager, opfyldning af dispensere og hele affaldshåndteringen.”

Martin Arildslund
Forvaltningschef
TopDanmark

Cinemaxx Biografer

“HOPEs lugtsaneringspakke løste vores evindelige problemer med kloak og urinlugt fra både urinaler og gulvafløb. Vi fik monteret GREEN DRAIN lugtlukke i gulvafløbene og monteret URIMAT membranteknologi i vores urinaler. Omgående herefter fornemmede vi en klar forskel og et totalt forbedret toiletmiljø uden lugt.”

Vanessa Pihl
Supervisor
Cinemaxx Biografer

Ringsted Sportscenter

“Vi er gået over til XLERATOR håndtørrer frem for papir, fordi vi tidligere havde alt for store omkostninger forbundet med indkøb af papir. En ekstra gevinst er også færre tilstoppede toiletter og papir på gulvene. Økonomisk er det langt mere rentabelt at anvende XLERATOR håndtørrere frem for papir.”

John Hansen
Teknisk Service-medarbejder
Ringsted Sportscenter

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en serviceaftale der matcher din virksomhed.
Vi kommer gerne forbi og tager en dialog med dig.