fbpx
Få et uforpligtende tilbud nu! Klik her
Få et uforpligtende tilbud nu! Ring 53 53 51 51 eller bliv ringet op

Urinaler

Lugt- og vandfri urinaler

uden brug af spærrevæsker

Som markedsledende indenfor vandfrie urinaler og håndtørrere, har URIMAT® forpligtet sig til at holde fokus på bæredygtighed. Alle udgaver af de vandfrie urinaler og håndtørrere er fremstillet ved hjælp af miljøvenlige materialer og produktionsprocesser. Når nye leverandører udvælges, lægges stor vægt på emissions-neutral produktion og høje etiske standarder. HOPE A/S er eksklusiv distributør af URIMAT®.

En ny standard inden for offentlige faciliteter og urinaler

1 100% lugtfrit miljø
2 Laveste førstegangs-investering
3 Der må bruges vand til rengøringen af urinaler
4 Ingen brug af spærrevæsker eller vandlåse i urinalerne
5 Vandbesparelse på gennemsnitligt 150.000 l. pr. urinal

Nogle af vores glade kunder

Om Urimat®

På et område hvor andre er passive, er URIMAT® en producent som sætter nye trends og standarder inden for vandfrie urinaler. Vandfrie urinaler produceret af schweiziske URIMAT®, har stor verdensomspændende anerkendelse, og bidrager til markant forbedret hygiejne og store vandbesparelser til tusindvis af toiletter i hele verden.

URIMATS® innovative teknologi giver tillid til kunden, og med de meget positive økonomiske løsninger er det en god investering. Ved at vælge URIMAT® urinaler bidrager du med at redde millioner af liter rent frisk drikkevand. Ferskvand er en værdifuld ressource, og mange steder er det en mangelvare. Hvorfor skylle urin ud med rent frisk drikkevand?

Patent – mb-active trap

MB-ActiveTrap er en patenteret løsning, som er konstrueret til at lede urinen fra urinalet igennem indsatsen på en helt bestemt måde. Den specielle gennemstrømning af urinen, sikrer et ensartet og konstant forbrug af den Bio-Aktive blok. Herved kontrolleres indsatsens lange levetid.

Den integrerede MB-ActiveCube forbedrer hygiejnen, reducerer urinsten og forebygger blokering af afløb pga. organisk affald i urinen, som normalt ellers vil skabe aflejringer i afløbet.

Den vertikale membran-teknologi garanterer at al ildelugt er fuldstændig isoleret fra afløbet. Endvidere sikrer den unikke membran at MB-ActiveTrap kan bruges, hvor der er både negativt og positivt tryk i afløbsrørene. Det er umuligt for gasser fra kloakken af komme op igennem membranen.

Vandbesparelse på gennemsnitligt 150.000 l. pr. urinal

Kontakt HOPE A/S for løsning til eksisterende urinaler

Hope media

Unik mulighed for annoncering

Som markedsledende indenfor vandfrie urinaler og håndtørrere, har URIMAT® forpligtet sig til at holde fokus på bæredygtighed. Når nye leverandører udvælges, lægges stor vægt på emissions-neutral produktion og høje etiske standarder. HOPE A/S er eksklusiv distributør af URIMAT®.

BESPARELSE

Spar årligt omkostningerne til mellem 100.000 og 150.000 liter friskt drikkevand pr Urimat urinal i forhold til et traditionelt vandløbende urinal. Det svarer til samme mængde vand som et 1-1,5 meter dybt og 10 gange 10 meter stort svømmebassin!

MILJØ

Rent drikkevand er en knaphedsfaktor. Kun 0,3% af al vand på jorden er tilgængelig i kilder, floder eller grundvand og potentielt til brug som drikkevand. Urimat er med til at spare på planetens ressourcer og dermed sikre et bedre miljø.

FORDELE

Få et lugtfrit og indbydende toiletmiljø. Undgå etablering af vandtilløb. Send et positivt og miljøvenligt signal til dine gæster/kunder. Undgå urinsten, tilstoppelser og efterfølgende reparationer og vedligeholdelse.

Få et tilbud på vandfri urinaler fra HOPE A/S

100% fri for lugtgener