fbpx
Få et uforpligtende tilbud nu! Klik her
Få et uforpligtende tilbud nu! Ring 53 53 51 51 eller bliv ringet op

URIMAT® CeramicCompact-C2

URIMAT® CeramicCompact-C2

URIMAT® CeramicCompact-C2

kr. 4.949 ekskl. moms

URIMAT CeramicCompact-C2 vandfri urinal. Keramisk Porcelæn. Farve hvid. 

Urinalet: Porcelæns udgaven fra URIMAT® er fremstillet i højeste kvalitet og med dets slåfaste overflade på porcelænet kan urinalet modstå stød. Der vil derfor heller ikke forekomme ujævnheder i porcelænet.

Høj hygiejne: Da urinalet er vandfrit og alle kanter er specielt konstrueret for minimal oplagring af urinrester undgås det at det sætter sig fast i kummen. Den ikke porøse overflade sikrer at alt urin ledes mod bunden af urinalet, og ud igennem indsatsen.

Produkt Information: 
Art. No. 12.301, Farve: Hvid, Vægt:  14  kg

Dokumenter: Profilbrochure | Installation | Datablad

Få gratis tilbud om serviceaftale

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en HOPE serviceaftale. Læs mere her.

Varenummer (SKU): 704 Kategorier: ,
0000

På et område hvor andre er passive, er URIMAT® en producent som sætter nye trends og standarder inden for vandfrie urinaler. Vandfrie urinaler produceret af schweiziske URIMAT®, har stor verdensomspændende anerkendelse, og bidrager til markant forbedret hygiejne og store vandbesparelser til tusindvis af toiletter i hele verden. URIMATS® innovative teknologi giver tillid til kunden, og med de meget positive økonomiske løsninger er det en god investering. Ved at vælge URIMAT® bidrager du med at redde millioner af liter rent frisk drikkevand. Ferskvand er en værdifuld ressource, og mange steder er det en mangelvare. Hvorfor skylle urin ud med rent frisk drikkevand?

URIMATS® kompromisløse kvalitetskontrol og førende teknologi garanterer holdbare produkter med vedvarende lugtfri, hygiejnisk og økologisk drift.

Modellen ceramiccompact fremstilles i et stilfuldt og elegant design, i ikke-porøst og poleret porcelæn. Porcelænsmodellen har karakteristiske linjer i designet og optager næsten ingen plads. Urinalet fungere præcis som ECO & COMPACT serierne. Den patenterede vandlås og de mikrobiologiske egenskaber i den integrerede Bio-Aktive blok garanterer en konstant fejl- & lugtfri drift af urinalet.

URIMATS® Bio-Aktive MB ActiveTrap indsamler urin og kanaliserer det ind i afløbsrøret uden brug af rent frisk drikkevand, mens den på samme tid forsegler enhver lugtgene fra afløbet.

Efter den Bio-Aktive MB-ActiveCube er opløst, kommer den røde overflade under det transparente dæksel til syne, hvilket visuelt illustrerer at vandlåsen skal udskiftes.

Lad HOPE A/S stå for denne udskiftning og rengøring af urinalet. Kontakt os for gennemgang af netop dine forhold.