fbpx
Få et uforpligtende tilbud nu! Klik her
Få et uforpligtende tilbud nu! Ring 53 53 51 51 eller bliv ringet op

XLERATOR® HEPA Luftfilter

XLERATOR® HEPA Luftfilter

XLERATOR® HEPA Luftfilter

kr. 995 ekskl. moms

Filtret er designet så det lever op til de høje krav der stilles til luftkvaliteten. Alle Xlerator håndtørrere fås med det meget effektive HEPA luftfilter.

HEPA filtrering fjerner op til 99,97% af alle de partikler som er større end 0,3 mikrometer fra den luft, der passerer igennem. Dette sikrer en meget høj grad af beskyttelse mod luftbårne, bakterielle og virale infektioner.

Det yderst holdbare og vaskbare HEPA filter er designet til at opfange langt mindre, forurenede stoffer og endnu finere partikler, end hvad det almindelige membranfilter kan opfange. Partiklerne stoppes af et filter som består af forskellige fibre, der er designet til at opfange partiklerne.

Pas på billige efterligninger af disse filtre, da de muligvis ikke er testet i uafhængige laboratorier, og som derfor kan ligge langt under standarden for HEPA filtre.

Dokumenter: Profilbrochure

Få gratis tilbud om serviceaftale

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en HOPE serviceaftale. Læs mere her.

Varenummer (SKU): 550 Kategorier: ,
0000

XLERATOR tørrer hænderne hurtigt og aktiveres af den infrarøde sensor, som automatisk tænder og slukker. Højhastigheds-motoren har en imponerende ydelse på 20.000 omdrejninger i minuttet.

XLERATOR arbejder i 2 faser:

  • Luftstrømmen blæser overskydende vanddråber af dine rene hænder. Denne fase varer 3-4 sekunder.
  • Herefter fordamper det fugtige lag og efterlader hænderne bløde, behageligt varme og tørre. Denne fase varer de resterende 5-6 sekunder.

Det er hele 3-4 gange hurtigere end tradionelle håndtørrere, og hænderne tørres på samme tid, som hvis du brugte papir.

XLERATOR har et unikt design, som er beskyttet af 2 patenter.

XLERATOR sælges med 3 års garanti på motoren. På øvrige komponenter gives hele 5 års garanti!

Vi forbeholder os ret til at ændre produktspecifikationer uden forudgående varsel.

Yderligere information

De miljømæssige fordele

I sin lange levetid, reducerer XLERATOR miljøpåvirkningen ved håndtørring med 50-70%. Dette ifølge en uafhængig livscyklusvurdering målt på ISO 14040 standard.
benefits_enviro

XLERATOR opnår disse reducerede miljøpåvirkninger i forhold til traditionelle håndtørrere og papirhåndklæder (både nye og 100% genbrugsmateriale).
XLERATOR er den første håndtørrer der har opnået GreenSpec godkendelse og som er certificeret i henhold til ordningen for grønnere produkter.

Førende indenfor bæredygtighed
– 3 gange hurtigere end traditionelle håndtørrere
– Bruger 80% mindre energi
– 95% omkostningsbesparelser i forhold til papir
– Reducerer miljøspild med over 70%
– 99,97% ren luft med et HEPA Filter

Lavere bakterie niveau

Resterende bakterier blive siddende på papirhåndklæderne, som ofte smides på gulvet. Dette svineri resulterer i unødvendigt spild og giver ekstra arbejde for rengøringspersonalet. Med elektriske håndtørrere, er der intet affald der skal håndteres, og derfor ingen risiko for spredning bakterier.

Den nye generation af håndfri, højhastigheds håndtørrere er den førende inden for effektiv, hygiejnisk håndtørring. Desuden er det den mest omkostningseffektive og miljømæssigt forsvarlige måde at tørre hænder på. Uanset om Excel håndtørreren sidder på skoler, restauranter, indkøbscentre, hospitaler, tankstationer, stadioner, biografer, institutioner, fabrikker, hoteller, fitness centre eller lignende, så er hver enkelt bruger garanteret sikkerhed og tilfredshed, hver gang.