fbpx
Få et uforpligtende tilbud nu! Klik her
Få et uforpligtende tilbud nu! Ring 53 53 51 51 eller bliv ringet op

MB-F ActiveTrap til FALCON urinaler – 2 stk.

MB-F ActiveTrap til FALCON urinaler – 2 stk.

MB-F ActiveTrap til FALCON urinaler – 2 stk.

kr. 796 ekskl. moms

Stykpris: kr. 398,-

MB-F ActiveTrap passer til Falcon/Waterless og er en patenteret løsning som er konstrueret til at lede urinen igennem indsatsen på en helt bestemt måde. Den specielle gennemstrømning af urinen sikrer et ensartet og konstant forbrug af den Bio-Aktive blok. Herved kontrolleres indsatsens lange levetid.

Den integrerede MB-ActiveCube forbedrer hygiejnen, reducerer urinsten og forebygger blokering af afløb pga. organisk affald fra urinen, som normalt ellers vil skabe aflejringer i afløbet.

Den vertikale membran teknologi garanterer at al ildelugt er fuldstændig isoleret fra afløbet. Endvidere sikrer den unikke membran at MB-F ActiveTrap kan bruges både hvor der er negativt og positivt tryk i afløbsrørene. Det er umuligt for gasser fra kloakken at komme op igennem membranen.

Utilfreds med spærrevæskesystem fra konkurrerende producenter? Vi har Urimats patenterede teknologi til alle systemer. Kontakt HOPE for løsning til eksisterende urinaler.

Dokumenter: Profilbrochure

Få gratis tilbud om serviceaftale

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en HOPE serviceaftale. Læs mere her.

Varenummer (SKU): 709-falcon-2 Kategorier: ,
0000

Patenteret løsning Coveret er speciel konstrueret til at urinen løber igennem indsatsen på en helt bestemt måde. Den specielle gennemstrømning af urinen sikrer et ensartet og konstant forbrug af den Bio-Aktive blok. Herved kontrolleres indsatsen lange levetid.

Integreret Bio-Aktiv blok Den integrerede MB-ActiveCube forbedre hygiejnen, reducerer urinrester og forebygger blokering af afløb pga. organisk materiale fra urinen, som normalt ellers ville skabe aflejringer i afløbet.

Udskiftnings-indikator Efter den Bio-Aktive MB-ActiveCube er opløst, kommer den røde overflade under det transparente dæksel til syne, hvilket illustrerer visuelt, at vandlåsen skal udskiftes.

Vertikalt membran system Den vertikale membran teknologi garantere at alt ildelugt er fuldstændig spærret af fra afløbet. Endvidere sikrer den unikke membran at indsatsen kan bruges både hvor der er negativt og positivt tryk i afløbsrørerne. Det er umuligt for gasser fra kloakken at komme op igennem membranen.

Yderligere information

Variant

Pakke med 2 stk., Pakke med 6 stk